Thorn Svenska

Hur gör jag för att betala hela skulden?

Uppdaterad

Ring eller maila alltid till oss om du vill lösa ditt lån. Vi vill då veta vilket datum du har tänkt lösa lånet så att vi kan beräkna korrekt lösenbelopp. På det sättet behöver du inte betala ränta för längre period än du haft pengarna.

Viktig information: Vi behöver också få veta vart ifrån pengarna som du avser använda för att lösa lånet kommer ifrån. Det har att göra med penningtvättslagen, som du kan läsa mer om här. Om pengarna kommer från ett samlingslån från en annan bank kommer du inte göra något. Om pengarna däremot kommer någon annan stans ifrån, t.ex. skatteåterbäring, bonus eller ett privatlån behöver vi få in dokumentation som styrker pengarnas ursprung. Vi kommer skicka ett mail till dig som du kan svara på och skicka in dokumentationen.

Du betalar inget extra
Tänk på att du aldrig behöver betala extra för att få betala hela din skuld hos oss. Du betalar bara ränta fram till och med den dag du slutbetalar - därför är det viktigt att du kontaktar oss och berättar vilket datum du tänker slutbetala så att vi kan räkna fram ett exakt belopp.

Guide taggad med: avsluta lån betala betala mer förtidslösa slutbetala
warning Created with Sketch.