Thorn Svenska

Kombinationsavtal

Uppdaterad

Du som valde produkt i tillsammans med ditt lån har vårt kombinationsavtal. Att välja att kombinera produkt och lån innebär att vi på Thorn kan erbjuda dig fler fördelar än med bara ett enkelt låneavtal. Här nedanför kan du läsa mer om dina fördelar:

Pausa din betalning
Med kombinationsavtalet kan du skjuta fram din betalning om du behöver prioritera något annat. Detta kan du göra två gånger under din avtalsperiod. Det är viktigt att veta att betalningen inte ”försvinner” utan skjuts fram, din planerade avtalsperiod blir alltså längre.

Ändra ditt månadsbelopp
Med kombinationsavtalet kan du enkelt justera ditt månadsbelopp till det som passar dig, antingen till en lägre månadskostnad eller till en högre månadskostnad. För att ändra månadskostnad behöver du ringa in till oss. Tänk på att löptiden kommer att påverkas om du ändrar månadsbelopp, t.ex. blir månadsbeloppet lägre kommer löptiden bli längre.

Ännu enklare extraamorteringar
Som kund med kombinationsavtal har vi gjort det ännu enklare att göra extra betalningar för att på så sätt betala av din skuld snabbare. Maila till kombinationsavtal@thorn.se så prioriterar vi din fråga och skickar dina inbetalningsuppgifter blixtsnabbt, oftast inom en timme under våra öppettider.


Vänligen notera att fördelarna endast kan gälla förutsatt att du skött dina betalningar till Thorn. Andra villkor finns. Ring oss om du vill veta mer.