Thorn Svenska

Ångerrätt

Uppdaterad

Du som kund har möjlighet att ångra ditt köp eller ditt lån genom att meddela oss på Thorn inom 14 dagar från den dag då du tog emot produkten. Läs mer om att ångra ditt lån här. När du har meddelat oss på Thorn har du 14 dagar på dig att skicka tillbaka produkten. Din produkt måste returneras oskadd och komplett i sin originalförpackning.

Du som köpare står för returfrakten, observera att fraktkostnaden kan variera från olika produkter. Fraktsedeln du får från oss är förbetald, du behöver inte betala något när du lämnar in ditt paket. När vi mottagit din retur kommer du att få en faktura för returfrakten.

Du har rätt att undersöka varan:
Du får undersöka varans egenskaper och funktion, men kom ihåg att vara varsam. Produkten kommer att kontrolleras när den kommer tillbaka till vårt lager och om det visar sig att den inte är i väsentligt oförändrat skick kommer den att returneras till dig alternativt debiteras du en återställningsavgift.

Undantag för ångerrätten:
Mjukvaror, spel, skivor och hygienartiklar säljs plomberade och måste vara obrutna för att ångerrätten ska gälla. I vissa produkter ingår förbrukningsvaror som levereras i plomberad förpackning, till exempel patroner till skrivare. För att ångerrätten ska gälla får dessa plomberingar ej vara brutna.

Guide taggad med: ångerrätt ångra retur returfrakt
warning Created with Sketch.