Thorn Svenska

Jag har inte fått mina pengar trots att jag signerat ett avtal.

Uppdaterad

Alla utbetalningar gör vi på vardagar och du kan se pengarna på ditt konto mellan kl. 15-18. Utbetalningstiden kan bero på när på dygnet du gjort din ansökan och när du hinner signera ditt avtal. Det är också viktigt att du lämnar korrekta uppgifter, t.ex. korrekta kontonummer. Vi vill alltid prata med dig för att kontrollera din ansökan och göra en individuell bedömning. Har du inte möjlighet att prata med oss kan din ansökan ta längre tid att behandla.

De flesta lån betalas ut samma dag eller dagen efter att du har skrivit under ditt låneavtal. I vissa fall kan större lån ha lite längre utbetalningstid, och vi strävar då efter att ha ditt lån utbetalt inom tre bankdagar.

Om du saknar ditt låneavtal eller har några frågor specifikt relaterade till ditt lån är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig och svara på alla dina frågor.

 Har det gått mer än fyra bankdagar sedan du undertecknade ett avtal och inte kan se pengarna på ditt konto ska du alltid ringa in till oss.

Guide taggad med: betalar ut pengarna signera avtal signera avtal med bank-id utbetalning
warning Created with Sketch.