Thorn Svenska

Jag vill ångra min produkt

Uppdaterad

Om du vill ångra din produkt ska du kontakta oss på mail eller telefon. Läs noggrant igenom dessa instruktioner så att din retur går rätt till. Du har 14 dagar på dig att ångra ditt köp från den dag då du tog emot produkten.

Du kommer då få frakthandlingar av oss som du klistrar på ditt paket för att skicka tillbaka det till oss. Du har 14 dagar på dig att returnera din produkt. Din produkt måste returneras oskadd och komplett i sin originalförpackning.

Du som köpare står för returfrakten, observera att fraktkostnaden kan variera från olika produkter. Fraktsedeln du får från oss är förbetalad, du behöver inte betala något när du lämnar in ditt paket. När vi mottagit din retur kommer du att få en inbetalningsavi för returfrakten.

Såhär gör du:
1. Kontakta oss och meddela att du vill ångra köpet.
2. Om du använt produkten ska den återställas. Tänk på att ta bort eventuella lösenord.
3. Packa produkten som du fick den. Din produkt måste returneras oskadd och komplett i sin originalförpackning. Den ska vara i väsentligt oförändrat skick och alla tillbehör måste följa med för att returen ska godkännas.
4. Klistra din nya fraktsedel över den gamla. Det är viktigt att den gamla fraktsedeln inte syns så att paketet inte går tillbaka till dig igen.
5. När du nyttjar din ångerrätt står du som köpare för returfrakten och ansvarar för att varan inte skadas i transporten tillbaka till oss. Mindre paket kan lämnas in till ditt postombud. För större paket kan du boka upphämtning med PostNord i PostNords app.
6. Spara inlämningskvittot du får när du lämnar in ditt paket. Om varan inte skulle komma fram till oss underlättar det när vi reklamerar till PostNord. Tänk på att du ansvarar för varan tills den mottagits hos oss.

Produkten kommer att kontrolleras när den kommer tillbaka till vårt lager och om det visar sig att den inte är i väsentligt oförändrat skick kommer den att returneras till dig alternativt debiteras du en återställningsavgift.

Är du osäker på hur du ska göra eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på tfn: 020-24 24 24.

Guide taggad med: ångerrätt ångra retur returfrakt
warning Created with Sketch.