Thorn Svenska

Kombinationsavtal

Uppdaterad

Du som valde produkt i tillsammans med ditt lån har vårt kombinationsavtal. Att välja att kombinera produkt och lån innebär att vi på Thorn kan erbjuda dig fler fördelar än med bara ett enkelt låneavtal. Här nedanför kan du läsa mer om dina fördelar:

Pausa din betalning
Med kombinationsavtalet kan du skjuta fram din betalning om du behöver prioritera något annat. Detta kan du göra två gånger under din avtalsperiod. Det är viktigt att veta att betalningen inte ”försvinner” utan skjuts fram, din planerade avtalsperiod blir alltså längre.

  • Så funkar det att pausa betalning: För att pausa en betalning behöver du höra av dig i god tid, innan den 10:e samma månad som du vill pausa betalningen. 

Tänk på att du behöver ha varit kund i minst 6 månader innan vi kan pausa din betalning, du måste också ha skött alla dina månadsbetalningar under dem senaste 6 månaderna. För att pausa din betalning kan du maila eller ringa in till oss.

Ändra ditt månadsbelopp
Med kombinationsavtalet kan du enkelt justera ditt månadsbelopp till det som passar dig, antingen till en lägre månadskostnad eller till en högre månadskostnad. Ring till oss för att ändra månadsbelopp.

  • Så funkar det att sänka månadsbelopp: Vi lägger din skuld på en längre avtalsperiod och då blir din månadskostnad lägre. För att ditt lån ska kunna läggas på en längre period måste skulden antingen ha hunnit bli mindre eller så har man haft en kortare avtalsperiod från början. Tänk på att när vi förlänger din avtalsperiod blir den totala räntekostnaden högre.
  • Så funkar det att höja månadsbelopp: Vi lägger din skuld på en kortare avtalsperiod och då blir din månadskostnad högre. Du betalar då av din skuld snabbare.

För att ändra månadskostnad behöver du ringa in till oss. 

Ännu enklare extraamorteringar
Som kund med kombinationsavtal har vi gjort det ännu enklare att göra extra betalningar för att på så sätt betala av din skuld snabbare. Maila till kombinationsavtal@thorn.se så prioriterar vi din fråga och skickar dina inbetalningsuppgifter blixtsnabbt, oftast inom en timme under våra öppettider.

Vänligen notera att fördelarna endast kan gälla förutsatt att du skött dina betalningar till Thorn. Andra villkor finns. Ring oss om du vill veta mer.

Guide taggad med: kombinationsavtal lån produkt villkor
warning Created with Sketch.